Professionel ejendomsservice på Vesterbro

Vesterbro, København V, er kendt som værende et af de mest populære områder i København. Med attraktioner som Kødbyen, Tivoli, Istedgade og Carlsbergbyen er Vesterbro et særdeles attraktivt område for turister, og derfor er vedligeholdelsen af byen og dens ejendomme naturligvis i højsædet. Det vil vi hos Ke-Ejendomsservice gerne være med til at hjælpe med.

Vi tilbyder kompetent ejendomsservice i verdensklasse. Du får en fast ejendomsfunktionær tilknyttet din ejendom, så du garanteres et indgående kendskab til din ejendom og beboerne heri. Ejendomsfunktionæren varetager opgaver som slåning af græs og vinduespolering. Desuden sørger han for småreparationer, så du kan spare penge på overflødige og dyre håndværkere.

Vi hjælper også med snerydning og saltning

En del af vores ejendomsservice består i snerydning, herunder saltning, så du slipper for glatte veje og fortove, men vi satser samtidig på at undgå al unødvendig saltning, så vi belaster miljøet og vores kunders økonomi så lidt som muligt. Derfor rykker vi kun ud, hvor det er nødvendigt

Ingen ejendom er ens, og uanset om du bor i en stor eller lille ejendom, gammel såvel som ny, så står vi klar til at hjælpe med både store og små opgaver. Vi har professionelle, uddannede ejendomsfunktionærer, og der vil blive tilknyttet en fast vicevært til din ejendom. Således sikres der et indgående kendskab til ejendommen, dens beboere og deres behov.

Uddannede ejendomsfunktionærer

Alle opgaver, på nær trappevask, varetages af vores ejendomsfunktionær, det være sig græsslåning, vinduespolering, diverse reparationer, snerydning m.m. Vi har dygtiggjort os, så vi ved, hvornår saltning og snerydning er nødvendigt, da det både er hårdt for miljøet og økonomien. Du slipper altså for unødige udgifter i forbindelse med for eksempel oversaltning.

Specialister i trappevask

Vi sætter hos Ke-Ejendomsservice en dyd i trappevask, og derfor varetages alle vores trappevaske af specialister. Flere gamle ejendomme har misligholdte trapper, og derfor tilbyder vi alle ejendomme en dybdegående grundrens som det første, så vi kan komme ordentligt i bund fra start og dermed opnå et bedre resultat fremover.

Døgnservice 24/7

Ved akutte tilfælde har vi en 24-timers vagtservice, så du kan få hjælp, hvis uheldet skulle være ude midt om natten. Vi sender en professionel ud, så du er i trygge hænder. Ved oversvømmelse tilbyder vi leje af affugter, så du hurtigt kan komme vandet til livs.

Hos Ke-Ejendomsservice får du solidt arbejde udført af professionelle.

Ring til os på telefon 31 31 90 77 eller: