Ejendomsservice Nørrebro

Nørrebro er, foruden at være det mest folkerige område i Københavns Kommune, også det område med størst befolkningstæthed. Således bor de fleste på Nørrebro i lejligheder, og det gør valget af den rette ejendomsservice essentiel.

ejendomsservice nørrebro
Hos Ke-ejendomsservice tilbyder vi professionel ejendomsservice til en fair pris. Vi sætter en stor dyd i en ordentlig trappevask, og alle nye kunder tilbydes en dybdegående grundrens af deres trappe, så vi kan komme i bund fra start.

Trappevasken foretages af professionelle og eksperter inden for området, så du er sikret den optimale rengøring hver gang. Mindst én gang om måneden fjerner vi spindelvæv og tørrer vindueskarme, karme og paneler af – helt uden beregning.

 

Kompetent ejendomsservice på Nørrebro

Alle opgaver herudover udføres af en uddannet vicevært, så du er sikret den nødvendige ekspertise.
Vi har desuden specialiseret os i snerydning. Unødvendig saltning belaster både miljøet og økonomien, og derfor har vi via mange års erfaring dygtiggjort os forhold i at vide, hvornår det er nødvendigt at rykke ud. På denne måde slipper du for unødige udgifter til saltning og snerydning.

Skulle uheldet være ude i form af oversvømmelse, tilbyder vi leje af affugter, så vi kan få vandet væk hurtigst muligt. Vores affugtere er effektive, og vi har mange af dem.
Hos Ke-Ejendomsservice har vi gratis døgnservice, så vi kan få løst akutte problemer i en fart.

Via vores vagtordning med Falck sidder vi klar til at rykke ud, hvis der skulle opstå akutte behov. I sådanne tilfælde sender vi en håndværker ud fra vores faste VVS-leverandør, så du er garanteret professionel og optimal håndtering.

Ønsker du en solid og stabil ejendomsservice, kan du med god grund vælge Ke-Ejendomsservice.

Vi sætter en dyd i at udføre et grundigt stykke arbejde, og vores medarbejdere er yderst professionelle.

Ring og hør mere på telefon 31 31 90 77, eller kontakt os på mail kundeservice.keaps.dk

Du kan se alle de services vi tilbyder i København her