Snerydning

snerydning KøbenhavnKiøbenhavnernes Ejendomsservice har lavet professionel snerydning i København i over 11 år.

Vores lange erfaring i at holde et skarpt øje med vintervejret, gør at vi efterhånden er blevet eksperter i at vurdere hvornår der skal ryddes sne , eller hvornår der blot skal saltes.

VI SATSER PÅ AT UNDGÅ UNØDIG SNERYDNING OG SALTNING.

Der saltes alt for meget i Danmark, og det er hårdt både for økonomien og miljøet. Når man salter præventivt vil man ofte komme til at salte unødvendigt og dermed belaste miljøet og kundernes pengepung. Derfor gør vi en dyd af kun at salte, når det rent faktisk er nødvendigt.

Vi holder øje med vejret døgnet rundt via opdaterede vejrudsigter og webcams rundt omkring i byen. I tvivlstilfælde kører vi ud og tjekker, og I betaler kun, hvis der har været brug for glatførebekæmpelse. Det giver en tredobbelt besparelse: I undgår at betale for unødig saltning, og jeres ejendom – og ikke mindst miljøet – undgår at blive belastet af mere salt end højst nødvendig.

Vores mangeårige samarbejde med Dansk Meteorologisk Institut ( DMI) sikrer os desuden de mest præcis rapporter omkring vintervejret.

Priser på snerydning

Vores snerydnings priser er i den lavere ende, da vi som sagt er blevet ret effektive til at vurdere hvad der skal laves , hvornår. I modtager naturligvis rabatter ved større opgaver. Store ejendomme eller større grundejerforeninger.

Ring gerne til os nu, og hør mere om priser på snerydning, eller hør generelt mere om den service vi kan tilbyde, efter så mange års erfaring

Telefon : 31 31 90 77

Med vinterlige hilsner

Kiøbenhavnernes Ejendomsservice ApS
Fælledvej 6
2200, København
Hovedstaden
tlf. nr: 31 31 90 77