Trappevask

TRAPPEVASK ER EN DYD!

københavnOg en meget vigtig del af en velholdt ejendom. Vi har derfor valgt at skabe specialister i trappevask og samtidig give dem lidt mere tid på trapperne for at sikre en høj standard og en ordentlig kvalitet.

Vi har skilt trappevasken fra de øvrige opgaver, således at vi har et hold der kun leverer netop denne ydelse. Dermed bliver de mere opmærksomme og får en masse rutine i at se på detaljerne i opgaven og dermed opnår vi et bedre resultat.

Vi sørger bl.a. for at fejning, rent vand og rene klude er et grundlæggende princip i en ordentlig trappevask. Derfor: jo bedre fejning, jo renere klude og jo renere vand, desto bedre resultat.

Vi starter der med en grundig fejning. Herefter placeres én ren mikrofiberklud på hver etage, som udskiftes efterhånden som vi arbejder os nedefter. Det sikrer det bedste resultat.

Som en integreret del sørger vi desuden for afstøvning af karme, paneler, lamper, nedfejning af spindelvæv mm. minimum én gang om måneden. Det gør vi helt uden ekstra beregning!

Nogle gange starter vi på nye ejendomme hvor trapperne er misligholdt. Dvs. at skidtet sidder dybt nede i linoleummet og det kan en almindelig trappevask ikke ændre på. DERFOR TILBYDER VI NYE KUNDER EN GRATIS GRUNDRENS/POLISH AF DERES LINOLEUMSTRAPPER, så vi kan komme i bund fra starten.

Læs mere om muligheden for trappevask i København! Får en fast aftale og lad os stå for vedligeholdelse og renholdelse af trappeopgangen, således I selv og jeres gæster kan blive budt velkommen i pæne omgivelser.

Med venlige hilsner

Kiøbenhavnernes Ejendomsservice ApS
Fælledvej 6
2200, København
Hovedstaden
tlf. nr: 31 31 90 77