Ejendomsservice Vanløse

Ke-Ejendomsservice er også i Vanløse

Vanløse er Københavns næstmindste bydel på areal, men det betyder ikke, at der er mindre brug for vedligeholdelse eller god service. Hos Ke-Ejendomsservice tilbyder vi vores ekspertise i både store og små byer, så bor du i Vanløse, står vi klar til at hjælpe dig med at varetage dagligdagsopgaver. ejendomsservice vanløse

Vi er en ejendomsservice i København, som hjælper dig med opgaver såsom blandt andet at slå græs, rydde sne og pudse vinduer. Desuden tilbyder vi også udlejning af affugter.

Vi har et hold af uddannede ejendomsfunktionærer og viceværter, som med glæde vil være med til at sikre dig og din ejendom den bedst mulige service og optimale vedligeholdelse. Din ejendom får tilknyttet en fast ejendomsfunktionær – således øges tilliden mellem funktionæren og beboerne, og ligeledes sikres et større kendskab til ejendommen. Det er din garanti for den bedst mulige service.

Trappevask varetages af vores særlige hold af trappevaskere, som har mange timers erfaring med lige netop dette og ved præcist, hvad der skal gøres. Mindst en gang om måneden vil de desuden fjerne spindelvæv og aftørre karme og paneler – helt uden beregning.

I Ke-Ejendomsservice har vi ryddet sne i mere end 11 år, og vi er blevet ret gode, hvis vi selv skal sige det. Ofte glemmer man, at unødig saltning kan være omkostningsfuldt for både pengepungen og miljøet, og derfor salter vi kun, hvor behovet er, så du sparer penge. Det mener vi er god service. Vi tilbyder naturligvis rabatter ved større snerydningsopgaver.

24 timer i døgnet kan du komme i kontakt med vores vagtcentral, som er et samarbejde med Falck. Her sidder kompetente mennesker klar til at modtage dit opkald, såfremt der skulle opstå en akut situation. Herefter sendes en professionel håndværker ud fra vores faste VVS-leverandør, så du er garanteret hurtig og effektiv service.

Ønsker du at kontakte os, kan det ske på 31 31 90 77 eller kundeservice@keaps.dk

Du kan se alle de services vi tilbyder i København her