Virksomhedsprofil

Kiøbenhavnernes Ejendomsservice er en videreføring af det tidligere Kiøbenhavnernes Totalrengøring, som tidligere var et I/S drevet af de to venner Dan Hove og Christian Hall.

Senere overtog Dan Hove hele selskabet, da Christian ønskede andre udfordringer. Selskabet er nu et ApS.

Grunden til navneskiftet er at vi vil fokusere 100% på ejendomsservice, med det mål at blive branchens bedste. Vi vil hele tiden blive bedre til opgaverne indenfor ejendomsservice såsom: snerydning, trappevask, havearbejde, varmestyring, syn, sikkerhed og mange mange andre opgaver som en vicevært løser.

Vi er specialister i ejendomsservice og vi har organisationen og medarbejderstaben i orden. Hver medarbejder har sine egne faste opgaver, og du vil derfor se de samme folk fra gang til gang. Dermed får de hurtigt et indgående kendskab til din ejendom og dine ønsker.

Trappevasken foretages af specialister og inkluderer fejning, vask og afstøvning af karme og paneler mm. som en del af den almindelige standard. De øvrige opgaver foretages af uddannede ejendomsfunktionærer eller af mester selv. Funktionærerne fungerer samtidigt som inspektører der sikrer at arbejdet og ejendommen er i orden. Derudover har vi en række fortrolige samarbejdspartnere, så vi kan klare de fleste arbejdsopgaver, der måtte opstå på jeres ejendom.

Hos KE ApS sætter vi en ære i at levere et solidt stykke arbejde som både vi selv og vores kunder kan være tilfredse med.

Vi har valgt ikke at vokse mere end at organisationen kan følge med. Derfor kan vi garantere at serviceniveauet er helt i top. Vi har selv fingeren på pulsen, hvad angår medarbejdere og den enkelte kunde. Vi er hverken de dyreste eller de billigste, men vi er absolut blandt de bedste.

Med venlige hilsner

Kiøbenhavnernes Ejendomsservice ApS
Fælledvej 6
2200, København
Hovedstaden
tlf. nr: 31 31 90 77