EJENDOMSSERVICE AMAGER

18 år med ejendomsservice har gjort os skarpe på prisen. Og hjertelige i vores service.

KEAPS Ejendomsservice tror på de gode gamle dage, når det handler om arbejdsmoral, men den sure gamle vicevært har vi ikke mere.

Professionel ejendomsservice på Amager

Bor du på Amager, og har du brug for nogen til at varetage snerydning, trappevask, vinduespudsning eller –polering, græsslåning eller lignende? Har du brug for at leje en affugter? Så er Ke-Ejendomsservice det rette firma for dig. Vi yder professionel ejendomsservice til ejendomme på Amager via vores dygtige og kompetente ejendomsfunktionærer, viceværter og trappevaskere. Vi har specialiseret os særligt inden for områderne snerydning og trappevask, men vi kan så meget mere end det. ejendomsservice amager

Vores ejendomsfunktionærer varetager en masse af dagligdagens opgaver som at slå græs og klippe hæk. Desuden er der fordele i at benytte sig af vores vicevært, såfremt du har brug for småreparationer – det kan nemlig spare dig en masse penge på dyre håndværkere og reparatører.

Snerydning og saltning på Amager

Vi klarer som sagt også snerydninger, og det er vi rigtig gode til. Vi er gennem mange års erfaring blevet ekstremt dygtige til at vurdere og forudsige, hvor og hvornår snerydning og saltning er nødvendigt. Derfor rykker vi kun ud, når der er behov for det og salter kun, hvor det behøves. I Danmark har vi nemlig en tendens til præventivt at oversalte vores veje, og det er dyrt – både for miljøet og økonomien.

Specialister i trappevask

Vores professionelle trappevaskere står klar til at sørge for, at din trappe får den bedst mulige behandling og optimal rengøring. Da vi har et særligt hold bestående af folk, der udelukkende varetager denne funktion, er du sikret, at de har haft rigtig mange timer på trappen, og derfor kan vi garantere dig, at du får en trappevask i særklasse. Skulle din trappe være misligholdt, tilbyder vi en dybdegående grundrens og polering af din trappe som det første – helt gratis.

24 timers døgnservice

Ydermere har vi en 24-timers vagtservice til akutte tilfælde, så du er sikret døgnet rundt, hvis uheldet skulle være ude.

Du kan høre mere ved at ringe til os på tlf. 31 31 90 77

Lad hellere specialister i ejendomsservice

klare opgaven

Tove Jakobsen

Københavnernes Ejendomsservice har passet vores ejendom i over 8 år. Det er dejligt ikke at skulle skifte leverandør så ofte mere.

Glad kunde

Arbejdet og kommunikationen hos Kiøbenhavnernes Ejendomsservice foregår altid til stor tilfredsstillelse.

MARIANA - Formand for A/B Webersgade

Vi har været meget tilfredse med rengøringen og synes kommunikationen går gnidningsfrit. Så vi føler os trygge og kan kun varmt anbefale KEAPS.

Glad kunde

Snerydningen har fungeret upåklageligt hos Københavnernes Ejendomsservice.