EJENDOMSSERVICE FREDERIKSBERG

18 år med ejendomsservice har gjort os skarpe på prisen. Og hjertelige i vores service.

KEAPS Ejendomsservice tror på de gode gamle dage, når det handler om arbejdsmoral, men den sure gamle vicevært har vi ikke mere.

Professionel ejendomsservice på Frederiksberg

Frederiksberg er en af Københavns meget attraktive bydele, blandt andet på grund af sin charme og sine mange grønne områder. Frederiksberg Kommune er Danmarks tættest befolkede, og derfor er det naturligt, at mange mennesker bor i lejligheder. En attraktiv bydel skyldes mange ting, men forholdene i byen er helt essentielle.

Uddannede og kompetente medarbejdere

Derfor tilbyder vi hos Ke-Ejendomsservice uddannede og topprofessionelle ejendomsfunktionærer og viceværter til din ejendom, så du er garanteret optimal vedligeholdelse og god service året rundt.

Disse services indebærer blandt andet vinduespudsning, græsslåning samt hækkeklipning og desuden småreparationer inden for kompetenceområdet.

Ejendommen får tilknyttet en fast ejendomsfunktionær, som derved får et dybdegående kendskab til ejendommen og ligeledes et nært forhold til beboerne. På denne måde føler vi, vi kan yde den bedste service for dig.

Ekstra services og specialer

Ydermere tilbyder vi udlejning af affugter, såfremt der skulle ske oversvømmelser i ejendommen. Snerydning og saltning er en træls affære, hvis man ikke har det rette udstyr, og derfor har vi selvfølgelig også sørget for dette. Vi har specialiseret os i at vide, hvornår det er nødvendigt at salte, så du slipper for at betale for overflødig saltning. Det skåner både miljøet og din pengepung. Desuden yder vi rabatter ved større opgaver.

Trappevask på Frederiksberg

En af vores absolutte kernekompetencer og fokusområder er trappevask. Faktisk sætter vi så stor en ære i trappevask, at vi har hyret specialister på området. Det vil sige, at trappevasken udføres af et særligt hold, som udelukkende beskæftiger sig med dette. Det fører til mange timers erfaring og sikrer kvaliteten af din trappevask. Nye kunder tilbydes en gratis grundrens, så vi kan komme i bund med snavset fra starten.

Det forbedrer nemlig det fremtidige resultat.

Lad hellere specialister i ejendomsservice

klare opgaven

Tove Jakobsen

Københavnernes Ejendomsservice har passet vores ejendom i over 8 år. Det er dejligt ikke at skulle skifte leverandør så ofte mere.

Glad kunde

Arbejdet og kommunikationen hos Kiøbenhavnernes Ejendomsservice foregår altid til stor tilfredsstillelse.

MARIANA - Formand for A/B Webersgade

Vi har været meget tilfredse med rengøringen og synes kommunikationen går gnidningsfrit. Så vi føler os trygge og kan kun varmt anbefale KEAPS.

Glad kunde

Snerydningen har fungeret upåklageligt hos Københavnernes Ejendomsservice.