EJENDOMSSERVICE ØSTERBRO

18 år med ejendomsservice har gjort os skarpe på prisen. Og hjertelige i vores service.

KEAPS Ejendomsservice tror på de gode gamle dage, når det handler om arbejdsmoral, men den sure gamle vicevært har vi ikke mere.

Professionel ejendomsservice på Østerbro

KE- Ejendomsservice ( KEAPS) er stolte over at have udført ejendomsservice på Østerbro siden år 2001, da vi startede vores første ejendomme op i bydelen med trappevask, snerydning og andre vicevært-forpligtigelser.

Alle kunder er forskellige, og det er de Københavnske bydele også. Nørrebro og Vesterbro er lidt mere rå i det, på den charmerende gode, gamle Københavneragtige måde, som tiltrækker en masse nye beboere udefra.

Høj standard på Østerbro

Men Østerbro er faktisk også det gode gamle København, men blot på en lidt mere poleret måde. Her har det pænere borgerskab boet omkring ambassadekvartererne, men der har også være boliger til de mere alternative boligformer, såsom Brumleby.

Ikke desto mindre kan vi mærke indenfor vores fag med ejendomsservice på Østerbro, at der generelt er en højere standard på renholdelsen af de arealer som hører til ejendommene. Det er simpelthen noget man forventer på Østerbro. Og selvom vi også godt kan lide de andre bydele i København, så elsker vi netop Østerbro for denne forkærlighed for at have styr på tingene, være ekstra renlige og være velorganiserede. Fordi det er vi lever af, og det er som vi selv elsker.

KEAPS’ arbejde på Østerbro

Vi har selv, her i KEAPS lavet ejendomsservice i over 15 år som sagt, og mange af vores første kunder på Østerbro har vi haft siden den første tid. Det har vi fordi vi netop deler de samme værdier hvad angår renlighed, struktur og organisation.

Når man gerne vil have gjort lidt ekstra ud af sin ejendomsservice på Østerbro, så vælger vores kunder oftest den store pakke. Det vil sige at vi laver mere vicevært-arbejde på ejendommen, men man får så naturligvis en ekstra rabat på prisen, når man samler flere af vores services sammen i en større pakke.

Klik her og se vores priser på ejendomsservice

Ellers kan du kontakte os på tlf. 31 31 90 77, og fortælle os om hvilken slags ejendomsservice på Østerbro vi skal hjælpe jer med, eller:

Lad hellere specialister i ejendomsservice

klare opgaven

Tove Jakobsen

Københavnernes Ejendomsservice har passet vores ejendom i over 8 år. Det er dejligt ikke at skulle skifte leverandør så ofte mere.

Glad kunde

Arbejdet og kommunikationen hos Kiøbenhavnernes Ejendomsservice foregår altid til stor tilfredsstillelse.

MARIANA - Formand for A/B Webersgade

Vi har været meget tilfredse med rengøringen og synes kommunikationen går gnidningsfrit. Så vi føler os trygge og kan kun varmt anbefale KEAPS.

Glad kunde

Snerydningen har fungeret upåklageligt hos Københavnernes Ejendomsservice.