EJENDOMSSERVICE KØBENHAVN

18 år med ejendomsservice har gjort os skarpe på prisen. Og hjertelige i vores service.

KEAPS Ejendomsservice tror på de gode gamle dage, når det handler om arbejdsmoral, men den sure gamle vicevært har vi ikke mere.

Snerydning

Glatførebekæmpelse i hele Københavnsområdet

Professionel snerydning i hele København

Kiøbenhavnernes Ejendomsservice har lavet professionel snerydning i København i over 17 år.

Vores lange erfaring i at holde et skarpt øje med vintervejret, gør at vi efterhånden er blevet eksperter i at vurdere hvornår der skal ryddes sne , eller hvornår der blot skal saltes.

Vi satser på at undgå unødig snerydning og saltning

Der saltes alt for meget i Danmark, og det er hårdt både for økonomien og miljøet. Når man salter præventivt vil man ofte komme til at salte unødvendigt og dermed belaste miljøet og kundernes pengepung. Derfor gør vi en dyd af kun at salte, når det rent faktisk er nødvendigt.

Altid forberedt på snevejr

Vi holder øje med vejret døgnet rundt via opdaterede vejrudsigter og webcams rundt omkring i byen. I tvivlstilfælde kører vi ud og tjekker, og I betaler kun, hvis der har været brug for glatførebekæmpelse. Det giver en tredobbelt besparelse: I undgår at betale for unødig saltning, og jeres ejendom – og ikke mindst miljøet – undgår at blive belastet af mere salt end højst nødvendig.

Vi samarbejder med DMI

Vores mangeårige samarbejde med Dansk Meteorologisk Institut (DMI) sikrer os desuden de mest præcis rapporter omkring vintervejret.

Uforpligtende tilbud

Ingen ejendom, og meget få opgaver er ens, så kontakt os gerne nu for at få skræddersyet din pris, og få dit specielle tilbud på ejendomsservice i dag.

Lad hellere specialister i ejendomsservice

klare opgaven

Tove Jakobsen

Københavnernes Ejendomsservice har passet vores ejendom i over 8 år. Det er dejligt ikke at skulle skifte leverandør så ofte mere.

Glad kunde

Arbejdet og kommunikationen hos Kiøbenhavnernes Ejendomsservice foregår altid til stor tilfredsstillelse.

MARIANA - Formand for A/B Webersgade

Vi har været meget tilfredse med rengøringen og synes kommunikationen går gnidningsfrit. Så vi føler os trygge og kan kun varmt anbefale KEAPS.

Glad kunde

Snerydningen har fungeret upåklageligt hos Københavnernes Ejendomsservice.