Ke Ejendomsservice har over 20 års erfaring med trappevask i København. Vi er et af Københavns største firmaer når det handler om trappevask i København, og mange af vores kunder har vi haft i mere end 15 år.

Årsagen til vores mange i branchen er at vi selv nyder at komme hjem til en ren ejendom, og at kunne invitere mennesker hjem på besøg, uden at skamme sig over at ens gæster som det første de møder, er en beskidt ejendom, og en beskidt trappe.

Ligeledes gør vi en stor dyd ud af at have glade medarbejdere, da vi udmærket ved at den slags arbejde ikke altid står højest på ønskelisten over det man drømmer om at blive som barn.

Men vi har dygtige medarbejdere, og både beboere og bestyrelsesmedlemmer fra de boligforeninger vi passer siger at vi har omhyggelige medarbejdere, som sørger for at ejendommen får de flotteste trapper ved den ugentlige trappevask.

Vores aftale om trappevask behøver dog ikke være på ugenlig basis. Vi kan også komme akut efter et uheld på trappen, for eksempel, eller vi kan komme hver anden uge, eller 1 gang per månede, hvis jeres trapper ikke er særligt beskidte.

Det vigtigste for os er at i forbindelse med trappevask oplever et højt serviceniveau, at i altid kan komme i kontakt med os og at de medarbejdere vi sender forstår det ansvar der trods alt er ved det her måske lidt simple, men nødvendige, job.

Ved ekstra beskidte trapper kan man bestille en ekstra opremsning af trapper. Her vil udover at skrubbe trappen ekstra grundigt, også kunne tilføje trappen en gang polish af høj kvalitet, og vores ekstra rengøring af trappen kan også indeholde at vi rengører balustre, karme og paneler.

Denne hovedrengøring af trapper kan bestilles særskilt, eller som en del af en samlet årlig pakke, hvor at man for eksempel får udført den her ekstra rengøring som en årlig begivenhed.

Ved pålæggelse af polishbehandling på trappen, må vi afspærre trappen i mindst 8 timer, således at der efter oprensning af trappen ikke sker fald på trappen (da polishen er ekstra glad mens den er våd) + at vi heller ikke ønsker aftryk af fodtøj i den nylagte polish.

Vi laver altid en miljøvenlig trappevask, hvor at vores sæber er svanemærkede og hvis der er brug for sæber uden parfume, af hensyn til allergikere, så gør vi også dette. Ellers er vores sæber kun med naturlige parfumer.

Gode trappevask priser

Vores priser på trappevask er sat sammen på en måde således at der bliver råd til professionel trappevask med alt hvad der skal til for at få rene trapper, at der bliver råd til den høje kvalitet som er den type service  vi gerne vil kendes på. Men der skal også være penge til at kunne betale vores medarbejdere en anstændig løn, da det er derfor at vi kan holde på vores medarbejdere i så mange år.

Det er vores indtryk at den fleksibilitet vi har i det samarbejde vi har med med en bestyrelse i en boligforening, er en standard som værdsættes.

At vi også ofte får ros for at have styr på tingene, at vi holder vores aftaler og at vi kan have en let og ansvarsfuld kommunikation er de forventninger som bestyrelsesmedlemmerne i de boligforeninger vi er samarbejdspartnere med er forvænte med at stille til os.

Og det betyder at selvom vi ikke er de billigste, da vi værdsætter de ting vi lige har nævnt, så har vi med tilgang til også at være effektiv kunne levere en pris på vask af trapper som må betegnes som værende fair.

Hvor arbejder vi henne ?

Vi arbejder i København og omegn, og har således både kunder på Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Amager og de andre områder i København. Men vi har også haft langvarige kundeforhold i Lyngby, Holte og andre nabokommuner i Københavns omegn.

Vi håber at i finder vores side om trappevask informativ, og hvis i har nogle spørgsmål om trappevask, er i velkomne til at skrive til os. Enten bare for at få noget rådgivning om trappevask, eller for at decideret få et tilbud fra et miljøvenligt trappevask firma der stiller krav til kvalitet, fra sig selv deres medarbejdere og til et velfungerende og langvarigt samarbejde med bestyrelsesmedlemmer i boligforeninger i hovedstadsområdet, og til virksomheder der er ansvarlige ejendommens trapper.

Prøv vores gode service i en måned uden binding

Udfyld formularen, så vender vi tilbage inden for højst 24 timer.

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage snarrest.
Der er sket en fejl. Skriv venligst til os på kundeservice@keaps.dk i stedet for.

Københavnernes Ejendomsservice er ordholdende og pålidelige – vi har benyttet dem i over 10 år.

Elsebeth, Formand for E/F Birketinget 12 - 16

Vi er meget tilfredse med KEAPS. Deres arbejde er i orden, og de er fl eksible, hvis vi har ekstra behov.

Marianne, Kontaktperson hos Sankt Jørgens Gård

Dan og hans folk er nemme at komme i kontakt med, og der bliver fulgt op på tingene med det samme.

Sylle, Formand for E/F Lyngby Midtpunkt
Københavns Ejendomsservice

Den lille pakke

1645,-md. inkl. moms
 • Trappevask af 1 hovedtrappe (uge)
 • Trappevask af 1 køkkentrappe (måned)
 • Rengøring af karme og paneler (kvartal)
 • X
 • X
 • X
 • X

Den mellemste pakke

2600,-md. inkl. moms
 • Trappevask af 1 hovedtrappe (uge)
 • Trappevask af 1 køkkentrappe (måned)
 • Rengøring af karme og paneler (kvartal)
 • Vinduespudsning i opgang, kælder mm (kvartal)
 • Fejning af gade – og gård (uge)
 • Fjernelse af ukrudt løbende
 • X

Den store pakke

3230,-md. inkl. moms
 • Trappevask af 1 hovedtrappe (uge)
 • Trappevask af 1 køkkentrappe (måned)
 • Rengøring af karme og paneler (kvartal)
 • Vinduespudsning i opgang, kælder mm (kvartal)
 • Fejning af gade – og gård (uge)
 • Fjernelse af ukrudt løbende
 • Græsslåning

Ring til os allerede i dag

Vi tager alle opgaver, store som små.