EJENDOMSSERVICE KØBENHAVN

18 år med ejendomsservice har gjort os skarpe på prisen. Og hjertelige i vores service.

KEAPS Ejendomsservice tror på de gode gamle dage, når det handler om arbejdsmoral, men den sure gamle vicevært har vi ikke mere.

Trappevask er en dyd

Trappevask – en vigtig del af en velholdt ejendom

Vi har derfor valgt at skabe specialister i trappevask og samtidig give dem lidt mere tid på trapperne for at sikre en høj standard og en ordentlig kvalitet.

Vi har skilt trappevasken fra de øvrige opgaver, således at vi har et hold der kun leverer netop denne ydelse. Dermed bliver de mere opmærksomme og får en masse rutine i at se på detaljerne i opgaven og dermed opnår vi et bedre resultat.

Sådan arbejder vi med trappevask

Vi ved at fejning, rent vand og rene klude er et grundlæggende princip i en ordentlig trappevask.

Vi starter derfor med en grundig fejning. Herefter placeres én ren mikrofiberklud på hver etage, som udskiftes efterhånden som vi arbejder os nedefter. Det sikrer det bedste resultat.

Ekstra service uden beregning

Som en integreret del sørger vi desuden for afstøvning af karme, paneler, lamper, nedfejning af spindelvæv mm. minimum én gang om måneden. Det gør vi helt uden ekstra beregning!

Nogle gange starter vi på nye ejendomme hvor trapperne er misligholdt. Dvs. at skidtet sidder dybt nede i linoleummet og det kan en almindelig trappevask ikke ændre på. DERFOR TILBYDER VI NYE KUNDER EN GRATIS GRUNDRENS/POLISH AF DERES LINOLEUMSTRAPPER, så vi kan komme i bund fra starten. Det sikrer en god start og en nemmere vedligeholdelse.

Få et tilbud på trappevask

Læs mere om muligheden for trappevask i København! Får en fast aftale og lad os stå for vedligeholdelse og renholdelse af trappeopgangen, således I selv og jeres gæster kan blive budt velkommen i pæne omgivelser.

Uforpligtende tilbud

Ingen ejendom, og meget få opgaver er ens, så kontakt os gerne nu for at få skræddersyet din pris, og få dit specielle tilbud på ejendomsservice i dag.

Lad hellere specialister i ejendomsservice

klare opgaven

Tove Jakobsen

Københavnernes Ejendomsservice har passet vores ejendom i over 8 år. Det er dejligt ikke at skulle skifte leverandør så ofte mere.

Glad kunde

Arbejdet og kommunikationen hos Kiøbenhavnernes Ejendomsservice foregår altid til stor tilfredsstillelse.

MARIANA - Formand for A/B Webersgade

Vi har været meget tilfredse med rengøringen og synes kommunikationen går gnidningsfrit. Så vi føler os trygge og kan kun varmt anbefale KEAPS.

Glad kunde

Snerydningen har fungeret upåklageligt hos Københavnernes Ejendomsservice.