Virksomhedsprofil

Vores historie

Kiøbenhavnernes Ejendomsservice (KEAPS) er en videreføring af det tidligere Kiøbenhavnernes Totalrengøring, som tidligere var et I/S drevet af de to venner Dan Hove og Christian Hall.

Senere overtog Dan Hove hele selskabet, da Christian ønskede andre udfordringer. Selskabet er nu et ApS.

Derfor skiftede vi navn

Grunden til navneskiftet er at vi vil fokusere 100% på ejendomsservice, med det mål at blive branchens bedste. Vi vil hele tiden blive bedre til opgaverne indenfor ejendomsservice såsom: snerydning, trappevask, havearbejde, varmestyring, syn, sikkerhed og mange mange andre opgaver som en vicevært løser.

Specialister på ejendomsserviceområdet

Vi er specialister i ejendomsservice og vi har organisationen og medarbejderstaben i orden. Hver medarbejder har sine egne faste opgaver, og du vil derfor se de samme folk fra gang til gang. Dermed får de hurtigt et indgående kendskab til din ejendom og dine ønsker.

Professionelle trappevaskere

Trappevasken foretages af specialister og inkluderer fejning, vask og afstøvning af vindueskarme, postkasser og fjernelse af spindelvæv som en del af den almindelige standard.

Uddannede ejendomsfunktionærer

De øvrige opgaver foretages af uddannede ejendomsfunktionærer eller af mester selv. Funktionærerne fungerer samtidigt som inspektører der sikrer at arbejdet og ejendommen er i orden.

Derudover har vi en række fortrolige samarbejdspartnere, så vi kan klare de fleste arbejdsopgaver, der måtte opstå på jeres ejendom.

God service i højsædet

Hos KEAPS sætter vi en ære i at levere et solidt stykke arbejde som både vi selv og vores kunder kan være tilfredse med.

Vi har valgt ikke at vokse mere end at organisationen kan følge med. Derfor kan vi garantere at serviceniveauet er helt i top. Vi har selv fingeren på pulsen, hvad angår medarbejdere og den enkelte kunde. Vi er hverken de dyreste eller de billigste, men vi er absolut blandt de bedste.

Lad hellere specialister i ejendomsservice

klare opgaven

Tove Jakobsen

Københavnernes Ejendomsservice har passet vores ejendom i over 8 år. Det er dejligt ikke at skulle skifte leverandør så ofte mere.

Glad kunde

Arbejdet og kommunikationen hos Kiøbenhavnernes Ejendomsservice foregår altid til stor tilfredsstillelse.

MARIANA - Formand for A/B Webersgade

Vi har været meget tilfredse med rengøringen og synes kommunikationen går gnidningsfrit. Så vi føler os trygge og kan kun varmt anbefale KEAPS.

Glad kunde

Snerydningen har fungeret upåklageligt hos Københavnernes Ejendomsservice.